Ingen aktuelle nyheder

• 27-05-2016
    7a. på Bornholm uge 21 · 7A
    Charlotte Kalmar Nielsen den 26-05-2016
    Ansøg om buskort til skolebussen for skoleåret 16/17 senest 10. juni 2016 - Se vedhæftede BUS1 og BUS2
  • Charlotte Kalmar Nielsen den 26-05-2016
    Kamæleon-koncert på Kulturfabrikken
     Så inviterer Culthus for sidste gang i denne sæson til en fantastisk børne/familie-koncert.
    ’Jupiters Øje’ er en spændende koncertfortælling for børn i alderen 5 - 9 år. Koncerten former sig som en rejse blandt planeter, stjerner og meteorer. Hvordan er der egentlig derude på den anden side af den blå himmel? Sangene og musikken er komponeret af Paul Banks og Charlotte Halberg specielt til denne fortælling, og børnene inddrages aktivt undervejs. Ved koncerten bliver der sunget og spillet på et bredt udvalg af instrumenter. Børnene vil opleve alt fra tværfløjte, panfløjte, guitarer, banjo, autoharpe, mandolin og mandocello til kalimba og forskellige små lydeffekter.
    Prisen udgør det beskedne beløb af 10,- kr. for børn under 15 år og 40,- kr. for voksne.
    Koncerten finder sted på Kulturfabrikken, Industrivej 10 i Nykøbing F. Lørdag d. 4. juni kl. 14:00.
    Billetter kan allerede nu købes på https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=e52f19d9c1

Kamæleon-koncerterne er skabt i samarbejde mellem Levende Musik i Skolerne, Guldborgsund Kommune og Culthus.

• Charlotte Kalmar Nielsen den 24-05-2016
    STORE LEGEDAG